Champinones al Ajillo resepti

| Ei kommentteja | | Kategoria : ajillo, champinones

Ainekset
kirkastettua voita
kokonaisia herkkusieniä
(valkoisia tai/ja ruskeita)
valkosipulia
karkeaa merisuolaa myllystä
mustapippuria myllystä
persiljaa
sitruunaa
Ohjeet
ÄLÄ pese sieniä vedellä, vaan putsaa veitsellä ja sudilla. Valitse
mahdollisesti jotakuinkin samankokoisia sieniä – helpottaa tasaista
kypsymistä. Kuori ja murskaa valkosipuli hienoksi. Puserra 1/2
sitruunan mehu ja raasta 1/2 sitruunan kuori, mutta vain keltainen osa.
Sulata voita kasarissa tai pannulla. Peitä pohja vain 3/4 osalta ja
paista 4minuuttia. Lisää suola, pippuri, valkosipuli ja sitruunan
kuori. Paista vielä noin 4 minuuttia, lisää lopuksi sitruunan mehu ja
hauduta 2 minuuttia. Lisää lopuksi persilja ja sekoita hyvin. Anna
levätä ja maustua minuutti hellalta. Tarjoile lämpimänä tai
huoneenlämpöisenä.

Comments are closed.