Haudutettu porsaankyljys resepti

| Ei kommentteja | | Kategoria : haudutettu, porsaankyljys

Ainekset
2 porsaankyljystä
2 sipulia
1-2 porkkanaa
suolaa, currya, paprikajauhetta
valkopippuria
2 kasvis (liha) liemikuutio
1 1/2 dl riisiä
4 1/2 dl vettä
Ohjeet
Paista kyljykset ruskeiksi. Leikkaa sipulit ja porkkana suikaleiksi.
Mausta kyljykset, jätä pannulle. Lisää vettä pannuun hiukan, että lihat
muhii siinä mukavasti. Toinen liemikuutio kans pannuun. Laita sipulit
ja porkkanat lihojen päälle. Kansi päälle ja jätä muhimaan vähintään
tunniksi, 1 1/2 t. on aika hyvä aika, mitä kauemmin sen mureampaa.
Mittaa vesi kattilaan, laita toinen liemikuutio ja kuumenna kiehuvaksi.
Lisää riisi. Keitä kunnes vesi on haihtunut.
Kuvassa olevat mustat täplät riisissä on kuivattua torvisientä
(hyppysellinen)voipi lisätä mukaan jos kaapin perukoilla sattuu
olemaan, muutkin sienet käy.

Hakusanat:

Comments are closed.