Kahden suklaan kakku resepti

| Ei kommentteja | | Kategoria : kahden, kakku, suklaan

Ainekset
125 g voita
0,5 dl tomusokeria
250 g mascarponejuustoa
2 dl kuohukermaa
100 g valkosuklaata
1 dl kookoshiutaleita
1 rkl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
1,5 dl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
2,5 dl sokeria
50 g tummaa suklaata
2 tl raastettua limetin kuorta
Ohjeet
Sulata voi ja lisää joukkoon rouhittu tumma suklaa. Anna jäähtyä.
Vatkaa sokeri ja kanamunat vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet, rouhi
valkosuklaa reiluiksi paloiksi ja sekoita jauhoseoksen joukkoon. Lisää
jauhoseos munasokerivaahtoon. Lisää voi-suklaaseos. Kaada voideltuun
vuokaan, paista 150 C uunissa noin 20 minuuttia (valmis kakku näyttää
vähän raa\\’alta). Vatkaa kerma vaahdoksi, notkista mascarponejuusto ja
lisää se kerman joukkoon. Lisää tomusokeri. Mausta limetinkuorella ja
levitä kuorrutus jäähtyneen kakun päälle.

Hakusanat:

Comments are closed.