Grilliluut pikantilla kastikkeella resepti

| Ei kommentteja | | Kategoria : grilliluut, kastikkeella, pikantilla

Ainekset
800 g porsaan grillikylkiluita (ribs), 2 kpl pieniä paloja
Keitinliemi
1 tl suolaa
1 rkl soijakastiketta
2 litraa vettä
1 rkl sokeria
1 rkl Hoisin-kastiketta
1 kpl sipuleita karkeaksi pilkottuna
3 kpl valkosipulinkynttä murskattuna
grillausmarinadi
3 rkl soijakastiketta
3 rkl misoa (shiromisoa tai punaista misoa)
2 rkl RUOKAÖLJYÄ
3 rkl Hoisin-kastiketta
1 rkl pieneksi pilkottua inkivääriä
Ohjeet
Valmista liemi sekoittamalla ainesosat keskenään ja kiehauta. Pilko
kylkipalat kolmeen osaan kukin, että mahtuvat kattilaan. Keitä puoli
tuntia ja anna jäähtyä liemessään huoneenlämpöiseksi.
Valmista marinadi sekoittamalla ainesosat keskenään. Sivele liha
puolella marinadilla ja anna imeytä puolisen tuntia.
Grillaa kuumalla grillillä samalla marinadilla voidellen.

Hakusanat:

Comments are closed.