Pekoni-kinkkukiusaus (laatikko) resepti

| Ei kommentteja | | Kategoria : kinkkukiusaus laatikko, pekoni

Ainekset
1 kg perunasipulisekoitusta
1 pss kinkkusuikaleita
1 pkt pekonikuutioita
2.5 dl kolme juusto ruokakerma
mozzarella juustoraastetta
pippuria
Suola
Ohjeet
Laita perunasipulisekoitus vuokaan. Paista pekoni pannulla ruskeaksi ja
paista hetki myös kinkkusuikaleita. Kaada kolmen juuston ruokakerma
lasiin ja lisää sekaan pippuri ja ripaus suolaa (maun mukaan) ja
sekoita. Jos haluat hieman löysempää laatikkoa, niin kaada kerman
sekaan hiukan maitoa. Laitat ruskistettu kinkku-pekoni sekoitus
perunasipulisekoituksen joukkoon ja kaada kerma päälle. Ripottele vielä
mozzarella juustoraastetta päälle (voit lisätä juustoraasteen vasta
paiston loppuaiheessa jottei juusto kärähdä). Paista uunissa 200
asteessa noin tunti.

Hakusanat:

Comments are closed.