PYTTIPANNU LAPISSA resepti

| Ei kommentteja | | Kategoria : lapissa, pyttipannu

Ainekset
Ryöpsättylä metsäsieniä (kangassieni,karvarousku,haapasieni)
Sipuli
poronkylmäsavu lihaa
voita tai öljyä (paistamiseen)
puikula perunaa
kananmunia
suolaa
Ohjeet
-Pese ja kuutioi puikulat kuorineen.Paista hetki silputun sipulin kera.
-Lisää kuivatut sopivasti silputut sienet.Paista kunnes perunat ovat
kypsiä ja liika neste on haihtunut.Lisää ohkaiset poro
suikaleet.Hauduta hetki.
-Lisää pannulle munia mielesi mukaan sekoita ”töki” seosta kunnes
kananmunat ovat mieleisesi mukaan hyytyneet.
-Kuvaa vaan ei tullut otettua,kun oli niin kova nälkä jo siinä
vaiheessa,mutta se maku Hmm..
-Tämmöinen tuli väsättyä Inarin järven rannalla,kun kalasta palattiin
ilman saalista ja sienet löytyi rannasta ja loput tarvikkeet
asunto-autosta.

Hakusanat:

Comments are closed.